Det har aldrig varit ett problem där det är splittrande, men det händer i de flesta lag upp och ner i landet.” Lyssna till Ben Foster på Alan Brazil Sports Breakfast HELA ovan

”Det har aldrig varit ett problem där det är splittrande, men det händer i de flesta lag upp och ner i landet.” Lyssna till Ben Foster på Alan Brazil Sports Breakfast HELA ovan
I slutet av Premier League är kant mot sin slutsats och vi är inte närmare till att veta vem som kommer att krönas mästare i maj. Men vi vet vem har varit imponerande artister denna term – och på fredag, hade tidigare full-back Danny Mills hans säga.

2 Danny Mills har plockat sin Premier League-laget för säsongen Mills ingår inte förvånande de tre föregångare för Player of the Year, Virgil van Dijk, Sergio Aguero och Raheem Sterling, i sin XI. Liverpool propp Alisson fick nicka över Man City glovesman Ederson. Men kanske mer kontroversiellt, har Mills valt sadio mané över Mohamed Salah och César Azpilicueta över Trent Alexander-Arnold. Men vem har gjort XI?

Ta en titt på hans fulla nedan … 2
Harry Maguire tagit till våra hjärtan av nationen för hans högtravande vid VM i Ryssland. Sheffield födda försvararen gjorde sitt första och enda England mål att skicka Three Lions på väg till sitt första VM semifinalen i 28 år.

6 Maguire fångade hjärtan nationen för hans hjältemod i VM Maguire uppgång i han spelet har varit anmärkningsvärt. Bara fyra säsonger sedan han misslyckats med att bryta sig in i Hull City line-up, med Curtis Davis och Michael Dawson framför honom i rangordningen. Sedan dess har han tjänat sig en stora pengar flytta till Leicester, cementerade sig i Gareth Southgate är blommande England trupp och nu senast kopplats samman med en flytt till Manchester United.

Han verkar sannolikt att återigen stjärna för sin nation mot Tjeckien på fredag ​​kväll i en Euro 2020 kval – live på talkSPORT. Men vad är tio saker du inte visste om Maguire? talkSPORT.com har undersökt livslängden på populära fotbollsspelare och fick reda på mer …

SENASTE FOOTBALL NEWS GOSSIP Man United drag för Juventus ess, Arsenal att landa wonderkid, plus Spurs uppdatering LIV-ley STUFF Jake Livermore nät tagit som West Brom kanten förbi Birmingham 3-2 INTE leka Claude Makelele gång lovade att sätta Barcelona legend på sjukhus live på talkSPORT 2 West Brom vs Birmingham: Live stream kommentarer och bekräftade lag live på TS2 Portsmouth vs Sunderland: Checkatrade Trophy final för att krossa publikrekord mycket vänlig man United till betala Molde £ 1m efter Ole Gunnar Solskjaer utnämning ny era Fotbollförbundet meddelar Mark Billingham som ny vd vidta åtgärder Premier League chefer beredda att ta lag utanför planen i fall av rasism ‘han har gjort HANS BIT’ Tidigare Skottland chef säger att han skulle ge Adam Johnson en ‘andra chans’ Live på talkSPORT West Ham vs Everton: Exklusiv kommentar, kick-off tid och Lagnyheter Blow Celtic stjärna Tierney a n skada tvivel för Rangers spelet Sing det Lär ord för Ole Gunnar Solskjaer är Manchester United sång 1. Han var nästan valt att vara ansiktet utåt för den nya £ 50 anteckning England högerback Kyle Walker gick med push för att få en bild av Maguire ridning en enhörning som utformningen av den nya £ 50 anteckning under VM. Framställningen startades av Twitter användare Jonny Sharples och fick mer än 15.000 underskrifter.

Det var vara ett erkännande av Maguire föreställningar på turneringen både på och utanför planen. Se detta inlägg på Instagram Iconic 🦄 En post som delas av England (@england) på Mar 5, 2019 på 12:29 PST 6 Walker sköt för att detta ska vara den nya utformningen av £ 50 Not 2. Han gick för att stödja England som fan på Euro 2016 i Frankrike – bara två år innan VM ökningen av Maguire progression i spelet har väldokumenterad, men det är perfekt som representeras av det faktum att han var ett fan på Euro 2016.

Här kan han ses med hans kompisar på turneringen. Lite visste han att två år senare skulle han starta för sitt land på en ännu större scen. Se detta inlägg på Instagram 2 år sedan tittar @england i Frankrike med mina kompisar. Nu på planet till Ryssland.

Hur saker och ting har förändrats. #AlwaysBelieve 🦁🦁🦁 🇷🇺🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 En post som delas av Harry Maguire (@ harrymaguire93) den 16 maj 2018 08:06 PDT 3. Hans första namn är inte Harry Maguire mellannamn är Harry. Hans första namn är Jacob – det inte riktigt har samma ring det, eller hur? 4. Det finns en anledning att han är så bra på bollen En av Maguire utestående egenskaper som försvarare är hans förmåga på bollen.

Med en stor bygga och stå på 6ft4ins som är en stor kvalitet att ha, men det finns en anledning till hans boll spelande förmåga och Maguire avslöjade varför förra året. Han sade: ”Anledningen till att jag är bekväm på han bollen är att när jag var en ung pojke Jag spelade mittfältet tills jag var 16-18 som markerade en gång hade jag min 6ft4ins höjd. ”Detta var en tid jag behövde upp spela mittback allt eftersom jag var alltid den största, chubbiest och högsta på planen.” 6 Maguire är bra på bollen 5. Talent körs i familjen Den talang i Maguire hushållet gjorde’ t stanna vid Harry.

Hans äldsta bror, Joe, är två år äldre och för närvarande spelar för League Two sida Crawley Town på lån från Fleetwood Town. Medan hans yngre bror, Laurence, för närvarande spelar för Chesterfield och har kapten England C – landets icke-ligasidan. 6 Joe Maguire i aktion för Crawley 6. Han idolises John Terry och Rio Ferdinand Maguire är Sheffield födda och uppvuxna och när han bröt in i den första laget han strävade efter att vara som Terry och Ferdinand.

Innan examen till det första laget, sade han: ”De var de bästa partnerskap runt när jag växte upp.” Maguire skulle få ytterligare med England i ett VM än hans hjältar någonsin gjorde. LIVE på talkSPORT Det finns sex levande kommentarer över talkSPORT nätverket denna vecka. Ta reda på vad de är och var de ska höra dem nedan …

England vs Tjeckien (fredag) – talkSPORT Walsall vs Barnsley (lördag) – talkSPORT 2 Shrewsbury vs Portsmouth (lördag) – talkSPORT 2 Gibraltar vs Irland (lördag) – talkSPORT 2 San Marino vs Scotland (söndag) – talkSPORT 2 Nederländerna vs Tyskland (söndag) – talkSPORT 2 7. Han var i League One team of the Year för tre säsonger kör efter att bryta sig in det första laget på Sheffield United blev Maguire en stöttepelare i line-up för följande säsonger. Så bra var hans skärmar i hjärtat av försvar som han ingick i PFA League One Team of the Year tre år i rad – och så småningom han tjänade en flytt till Premier League sidan Hull City för £ 2.5million.

6 Maguire utsågs i PFA League One Team of the Year tre år i rad 8. Han har varit med sin barndomskärlek i sju år bakom varje stor man, det finns en stor kvinna – och detta är inget undantag med Maguire. Han har varit med sin fästmö Fern i sju år och paret förlovade sig i februari förra året. Maguire har hjälpt Fern under utvecklingen av sin karriär och hjälpte henne med universitetsavgifter.

Se detta inlägg på Instagram STK 🍸❤️ En post som delas av Harry Maguire (@ harrymaguire93) den jul 22, 2018 07:36 PDT 9. Han kom till sitt första England uppbådet med sina kläder i en sopsäck Maguire dråp anlänt på sin första någonsin England träningspass på St Georges Park med alla sina tillhörigheter i en sopsäck – vilket resulterade i många på sociala medier säger att han såg ut som en universitetsstudent vid freshers. I slutändan visade sig vara ett upptåg från hans Leicester och England lagkamrat Jamie Vardy med Maguire säger: ”Jag frågade Vards vad han förde sina bås och smalbenet och han var den som sade bin väska så jag tog hans ord.”6 Maguire dråp anlänt till boku faktura England träning med en bin väska full med hans saker 10.